1. Ga naar Registratieformulier
  2. Ga naar Toegang
  3. Selecteer bij de vraag ‘Wie kan registreren?’ de optie ‘Enkel gasten die een uitnodiging vanuit Halito! hebben ontvangen’
  4. Klik op de button ‘Opslaan’

Alleen gasten die een persoonlijke uitnodigingslink gekregen hebben, hebben nog toegang tot het registratieformulier.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 december 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.