Hoe scherm ik het registratieformulier af?

Organiseer je een besloten event, scherm dan het registratieformulier af. Hierdoor kunnen alleen genodigden zich registreren.
  1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Toegang
  2. Selecteer bij de vraag Wie kan registreren? de keuzeoptie Enkel gasten die een uitnodiging vanuit Halito! hebben ontvangen
  3. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
Gebruik een persoonlijke link in e-mailcampagnes. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe voeg ik een persoonlijke link toe in een e-mailcampagne?

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

2 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe scherm ik het registratieformulier af? Ik help graag.