Hoe scherm ik het registratieformulier af?

Organiseer je een besloten event, scherm dan het registratieformulier af. Hierdoor kunnen alleen genodigden zich registreren.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Toegang
  2. Selecteer bij de vraag Wie kan registreren? de keuzeoptie Enkel gasten die een uitnodiging vanuit Halito! hebben ontvangen
  3. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten!
Gebruik een persoonlijke link in e-mailcampagnes. Hoe je dit instelt lees je stap-voor-stap in het volgende help-artikel:

Hoe voeg ik een persoonlijke link toe in een e-mailcampagne?

Laatste aanpassing

23 juli 2021