Kies een lettertype, zodat de look & feel van de eventsite aansluit bij de huisstijl van jouw organisatie of het thema van het event.

1. Ga naar de eventsite en kies voor ‘Look & Feel’
  2. Ga onder ‘Layout’ naar ‘Kies een lettertype’
  3. Klik op
  4. Een popup-venster wordt geopend
    • Selecteer één van de populairste Google Fonts
    • Klik op de button ‘Ga naar de Google font website’
      • Zoek het gewenste lettertype
      • Selecteer de naam van het lettertype en kopieer deze ( CTRL+ C)
      • Plak de naam van het gekozen lettertype in het veld bij ‘Stap 2’ ( CTRL+ V)
      • Klik op
  5. Klik op de button ‘Sluiten’

Handige tip!
Niet alle lettertypes zijn beschikbaar in Google Fonts, zoals bijvoorbeeld Arial. Via Google vind je voor vrijwel alle lettertypes een (bijna) identiek alternatief.

Goed om te weten!
De lettergrootte is standaard ingesteld en kan niet worden aangepast.

Handige tip!
Pas de tekstkleur van kopteksten en hyperlinks aan via de kleurinstellingen bij 'Look & Feel'. Tekst op de webpagina is altijd zwart en de tekstkleur van pagina's in het navigatiemenu, tekstblokken, buttons en de footer wordt automatisch gegenereerd op basis van de achtergrondkleur. Hierdoor ben je er zeker van dat deze tekst duidelijk leesbaar is voor bezoekers.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 23 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.