Hoe stel ik een lettertype in?

Laat de look & feel van de event website aansluiten bij de huisstijl van jouw organisatie of het thema van het event, onder andere door lettertypes in te stellen.
  1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Layout
  2. Klik bij Kopteksten of Reguliere tekst op
  3. Een popup-venster wordt geopend
    • Kies één van de populairste Google Fonts
    • Klik op de button Ga naar de Google font website
      • Zoek het gewenste lettertype
      • Selecteer de naam van het lettertype en kopieer deze ( CTRL+ C)
      • Plak bij Stap 2 de naam van het gekozen lettertype ( CTRL+ V)
      • Klik op
  4. Klik op de button Sluiten
  5. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
Niet alle lettertypes zijn beschikbaar in Google Fonts, zoals bijvoorbeeld Arial. Via Google vind je voor vrijwel alle lettertypes een (bijna) identiek alternatief.
Handige tip
Stel tekstkleuren in zodat de (kop)teksten aansluiten bij de uitstraling van jouw event website. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe stel ik de look & feel van de event website in?

Goed om te weten
De lettergrootte is standaard ingesteld en kan niet worden aangepast.

Laatste aanpassing

30 november 2021