Hoe stel ik een lettertype in?

Laat de look & feel van de event website aansluiten bij de huisstijl van jouw organisatie of het thema van het event, onder andere door lettertypes in te stellen.
  1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Layout
  2. Klik bij Kopteksten of Reguliere tekst op
  3. Een popup-venster wordt geopend
    • Kies één van de populairste Google Fonts
    • Klik op de button Ga naar de Google font website
      • Zoek het gewenste lettertype
      • Selecteer de naam van het lettertype en kopieer deze ( CTRL+ C)
      • Plak de naam van het gekozen lettertype in het veld bij ‘Stap 2’ ( CTRL+ V)
      • Klik op
  4. Klik op de button Sluiten
  5. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
Niet alle lettertypes zijn beschikbaar in Google Fonts, zoals bijvoorbeeld Arial. Via Google vind je voor vrijwel alle lettertypes een (bijna) identiek alternatief.
Goed om te weten!
De lettergrootte is standaard ingesteld en kan niet worden aangepast.

Laatste aanpassing

21 juli 2021