Hoe voeg ik een fotopagina toe?

Publiceer na afloop van het event foto's op de event website. Op die manier kunnen gasten terugblikken en krijgen relaties die niet aanwezig waren een goede impressie.

Foto’s uploaden

1. Ga naar Communicatie > Mediagalerij
  2. Voeg een nieuwe map toe in de mediagalerij
  3. Klik op de naam van de map om deze te openen
  4. Voeg foto’s toe aan de mediagalerij

Een fotopagina toevoegen

1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Klik op de button Toevoegen en kies voor Fotoalbumpagina
  3. Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij het toevoegen van een tekstpagina. Hetzelfde geldt voor de instellingen bij de tabbladen Toegang en Sitemap
  4. Selecteer in het tabblad Fotoalbum de map die je in de mediagalerij hebt aangemaakt
  5. Kies het aantal foto’s dat per pagina getoond moeten worden
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
Verberg na het event alle pagina's die niet langer relevant zijn, zodat bezoekers van de event website alleen de foto's van het event en enquêtepagina kunnen zien.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

3 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een fotopagina toe? Ik help graag.