Hoe voeg ik een fotopagina toe?

Publiceer na afloop van het event foto's op de event website. Op die manier kunnen gasten terugblikken en krijgen relaties die niet aanwezig waren een goede impressie.
  1. Voeg foto’s toe aan de mediagalerij
  2. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  3. Klik op de button Toevoegen en kies voor een Fotoalbumpagina
  4. Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij het toevoegen van een tekstpagina. Hetzelfde geldt voor de instellingen bij de tabbladen Toegang en Sitemap
  5. Selecteer in het tabblad Fotoalbum de map die je hebt aangemaakt
  6. Kies het aantal foto’s dat per pagina getoond moeten worden
  7. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
Verberg na het event alle pagina's die niet langer relevant zijn, zodat bezoekers van de eventsite alleen de foto's van het event en enquĂȘtepagina kunnen zien.

Laatste aanpassing

19 juli 2021