Publiceer na afloop van het event foto’s op de eventsite. Op die manier kunnen gasten terugblikken en krijgen relaties die niet aanwezig waren een goede impressie.

1. Voeg foto’s toe aan de mediagalerij
  2. Ga naar Informeren > Pagina’s
  3. Klik op de button ‘Toevoegen’ en kies voor ‘Fotoalbumpagina’
  4. Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij het toevoegen van een tekstpagina. Hetzelfde geldt voor de instellingen bij de tabbladen ‘Toegang’ en ‘Sitemap’
  5. Selecteer in het tabblad ‘Fotoalbum’ de map die je hebt aangemaakt
  6. Kies het aantal foto’s dat per pagina getoond moeten worden
  7. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Verberg na het event alle pagina's die niet langer relevant zijn, zodat bezoekers van de eventsite alleen de foto's van het event en enquêtepagina kunnen zien.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.