Hoe gebruik ik pagina- en e-mailsjablonen?

Gebruik je regelmatig dezelfde pagina's op je event website en/of bevatten je e-mailcampagnes terugkerende informatie? Maak slim gebruik van sjablonen als basis voor jouw event communicatie.

Een template toevoegen

1. Ga in je Halito!-account naar Instellingen > Sjablonen
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Geef het template een naam
  4. Selecteer of het template gebruikt kan worden voor pagina’s en/of e-mailcampagnes
  5. Geef in de editor de inhoud in
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten

Een template gebruiken

1. Voeg een nieuwe pagina, e-mailcampagne of automatische e-mail toe
  2. Ga in de editor naar Invoegen > Sjabloon
  3. Kies in de keuzelijst het template dat je wilt gebruiken en klik op de button Oké

Laatste aanpassing

23 juli 2021