Gebruik je regelmatig dezelfde pagina’s op je eventsite of bevatten je e-mailcampagnes dezelfde informatie? Maak slim gebruik van templates als basis voor jouw event communicatie.

Een template toevoegen

Voor deze stappen heb je bepaalde gebruikersrechten nodig
Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

1. Klik in je Halito!-account op ‘Instellingen’ en vervolgens op het tabblad ‘Sjablonen’
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’
  3. Geef het template een herkenbare naam
  4. Selecteer of het template gebruikt kan worden voor pagina’s en/of e-mailcampagnes
  5. Geef in de editor de gewenste tekst in
  6. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Een template gebruiken

1. Voeg een nieuwe pagina, e-mailcampagne of e-mailbevestiging toe
  2. Klik in de editor op ‘Invoegen’ > ‘Sjabloon’
  3. Selecteer in de keuzelijst het template dat je wilt gebruiken en klik op de button ‘Oké’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28/09/2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.