Hoe voeg ik een video toe?

Gebruik een video om relaties uit te nodigen, publiceer na afloop van je event een aftermovie op de event website of zet op een andere manier video in.
Goed om te weten!
Het uploaden van een video doe je op bijvoorbeeld YouTube of Vimeo. Het is niet mogelijk een video te uploaden in de mediagalerij van Halito!.

Plaats een YouTube-video op de event website

1. Upload je video op YouTube
  2. Klik onder de video op Delen
  3. Klik in het popup-venster op Insluiten en vervolgens op Kopiëren
  4. Ga in Halito! naar Communicatie > Pagina’s
  5. Bewerk de pagina waaraan je de video wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe
  6. Kies in de editor voor Invoegen > Media en in het popup-venster voor het tabblad Insluiten
  7. Plak de HTML-code die je hebt gekopieerd ( CTRL+ V) en klik op de button Oké

Plaats een Vimeo-video op de eventsite

1. Upload je video op Vimeo
  2. Klik onder de video op Share
  3. Kopieer de HTML-code die in het popup-venster bij Embed wordt getoond
  4. Ga in Halito! naar Communicatie > Pagina’s
  5. Bewerk de pagina waaraan je de video wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe
  6. Kies in de editor voor Invoegen > Media en in het popup-venster voor het tabblad Insluiten
  7. Plak de HTML-code die je hebt gekopieerd ( CTRL+ V) en klik op de button Oké
Handige tip!
Maak de video responsive zodat deze op ieder device goed wordt weergegeven. Je doet dit als volgt:
  1. Selecteer de video en kies in de editor voor Invoegen > Media
  2. Verander in het popup-venster de breedte en hoogte beiden naar 100%
  3. Klik op de button Oké
Handige tip!
Het is niet mogelijk een video te plaatsen in een mailcampagne. Je kan echter wel die indruk wekken:
  1. Maak een screenshot van de video en upload die in de mediagalerij van Halito!
  2. Bewerk een bestaande e-mailcampagne of voeg een nieuw toe en plaats daarin de afbeelding
  3. Koppel aan deze afbeelding een hyperlink die verwijst naar de video op YouTube, Vimeo of ander videoplatform

Laatste aanpassing

16 juli 2021