Het uploaden van een video doe je op bijvoorbeeld YouTube of Vimeo. Het is niet mogelijk een video te uploaden in de mediagalerij van Halito!.

Een YouTube-video integreren op je eventsite

1. Upload je video op YouTube
  2. Klik onder de video op en vervolgens in het popup-venster op ‘Insluiten’
  3. Klik op ‘Kopiëren’
  4. Ga in Halito! naar Informeren > Pagina’s en bewerk de pagina waarop je de plattegrond wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe
  5. Kies in de editor voor ‘Invoegen’, vervolgens voor ‘Media’ en in het popup-venster voor het tabblad ‘Insluiten’
  6. Plak de HTML-code die je hebt gekopieerd ( CTRL+ V) en klik op de button ‘Oké’

Een Vimeo-video integreren op je eventsite

1. Upload je video op Vimeo
  2. Klik onder de video op
  3. Kopieer de HTML-code bij ‘Embed’ die in het popup-venster wordt getoond
  4. Ga in Halito! naar Informeren > Pagina’s en bewerk de pagina waarop je de plattegrond wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe
  5. Kies in de editor voor ‘Invoegen’, vervolgens voor ‘Media’ en in het popup-venster voor het tabblad ‘Insluiten’
  6. Plak de HTML-code die je hebt gekopieerd ( CTRL+ V) en klik op de button ‘Oké’

Handige tip!
Maak de video responsive zodat deze op ieder device goed wordt weergegeven. Je doet dit als volgt:
    1. Selecteer de video en klik in de editor op ‘Invoegen’ en vervolgens op ‘Media’
    2. Verander in het popup-venster de breedte en hoogte beiden naar 100%
    3. Klik op de button ‘Oké’

Handige tip!
Het is niet mogelijk een video te plaatsen in een mailcampagne. Je kan echter wel die indruk wekken:
    1. Maak een screenshot van de video en upload die in de mediagalerij van Halito!
    2. Bewerk een bestaande campagne of maak een nieuw aan en plaats daarin de afbeelding
    3. Koppel aan deze afbeelding een hyperlink die verwijst naar de video op YouTube, Vimeo of ander videoplatform

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 20 januari 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.