Hoe voeg ik een video toe?

Gebruik een video om relaties uit te nodigen, publiceer na afloop van je event een aftermovie op de event website of zet op een andere manier video in.
Goed om te weten
Het uploaden van een video doe je op bijvoorbeeld YouTube of Vimeo. Het is niet mogelijk een video te uploaden in de mediagalerij van Halito!.

Plaats een YouTube-video op de event website

1. Upload je video op YouTube
  2. Klik onder de video op Delen
  3. Klik in het popup-venster op Insluiten en vervolgens op Kopiëren
  4. Ga in Halito! naar Communicatie > Pagina’s
  5. Voeg een nieuwe pagina toe of klik op om een bestaande pagina te bewerken
  6. Ga in de editor naar Invoegen > Media en klik in het popup-venster op het tabblad Insluiten
  7. Plak de HTML-code die je hebt gekopieerd ( CTRL+ V) en klik op de button Oké

Plaats een Vimeo-video op de event website

1. Upload je video op Vimeo
  2. Klik onder de video op Share
  3. Kopieer de HTML-code die in het popup-venster bij Embed wordt getoond
  4. Ga in Halito! naar Communicatie > Pagina’s
  5. Bewerk de pagina waaraan je de video wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe
  6. Ga in de editor naar Invoegen > Media en klik in het popup-venster op het tabblad Insluiten
  7. Plak de HTML-code die je hebt gekopieerd ( CTRL+ V) en klik op de button Oké
Handige tip
Maak de video responsive zodat deze op ieder device goed wordt weergegeven. Je doet dit als volgt:
  1. Selecteer de video en kies in de editor voor Invoegen > Media
  2. Verander in het popup-venster de breedte naar 100%
  3. Selecteer de optie dat de verhoudingen behouden moeten blijven
  4. Klik op de button Oké
Handige tip
Het is niet mogelijk een video te plaatsen in een e-mailcampagne. Je kan echter wel die indruk wekken:
  1. Maak een screenshot van de video en upload die in de mediagalerij van Halito!
  2. Voeg een nieuwe e-mailcampagne toe of klik op om een bestaande e-mailcampagne te bewerken
  3. Voeg de afbeelding toe in de inhoud van de e-mailcampagne
  4. Koppel aan deze afbeelding een hyperlink die verwijst naar de video op YouTube, Vimeo of ander videoplatform

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

18 maart 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een video toe? Ik help graag.