Hoe voeg ik een video toe?

Introductie

Gebruik een video om relaties uit te nodigen, publiceer na afloop van je event een aftermovie op de event website of zet op een andere manier video in.

In dit help-artikel

Goed om te weten
Het uploaden van een video doe je op bijvoorbeeld YouTube of Vimeo. Het is niet mogelijk een video te uploaden in de mediagalerij van Halito!.

Video

Uitleg

Plaats een YouTube-video op de event website

1. Upload je video op YouTube
  2. Klik onder de video op Delen
  3. Klik in het popup-venster op Insluiten en vervolgens op Kopiëren
  4. Ga in Halito! naar Communicatie > Pagina’s
  5. Voeg een nieuwe pagina toe of klik op om een bestaande pagina te bewerken
  6. Ga in de editor naar Invoegen > Media en klik in het popup-venster op het tabblad Insluiten
  7. Plak de HTML-code die je hebt gekopieerd ( CTRL+ V) en klik op de button Oké

Plaats een Vimeo-video op de event website

1. Upload je video op Vimeo
  2. Klik onder de video op Share
  3. Kopieer de HTML-code die in het popup-venster bij Embed wordt getoond
  4. Ga in Halito! naar Communicatie > Pagina’s
  5. Bewerk de pagina waaraan je de video wilt toevoegen of voeg een nieuwe pagina toe
  6. Ga in de editor naar Invoegen > Media en klik in het popup-venster op het tabblad Insluiten
  7. Plak de HTML-code die je hebt gekopieerd ( CTRL+ V) en klik op de button Oké
Handige tip
Maak de video responsive zodat deze op ieder device goed wordt weergegeven. Je doet dit als volgt:
  1. Selecteer de video en kies in de editor voor Invoegen > Media
  2. Verander in het popup-venster de breedte naar 100%
  3. Selecteer de optie dat de verhoudingen behouden moeten blijven
  4. Klik op de button Oké
Handige tip
Het is niet mogelijk een video te plaatsen in een e-mailcampagne. Je kan echter wel die indruk wekken:
  1. Maak een screenshot van de video en upload die in de mediagalerij van Halito!
  2. Voeg een nieuwe e-mailcampagne toe of klik op om een bestaande e-mailcampagne te bewerken
  3. Voeg de afbeelding toe in de inhoud van de e-mailcampagne
  4. Koppel aan deze afbeelding een hyperlink die verwijst naar de video op YouTube, Vimeo of ander videoplatform

Heb je nog vragen?

👋 Hallo, Dana hier! Ben je geholpen met deze uitleg?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 24 april 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!