Hoe stel ik een webinar in?

Organiseer je een online of hybride event, integreer dan het livestream-platform op de event website. Hierdoor creëer je de perfecte gebruikerservaring en heb je interessante inzichten.

Activeer het webinar-platform

Goed om te weten
Als je gebruik maakt van WebinarGeek stel je het webinar op een andere manier in. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe stel ik een webinar met WebinarGeek in?

Handige tip
Maak je gebruik van een webinar-platform waarmee Halito! geen integratie heeft? Gebruik Zapier om toch een koppeling tussen Halito! en het webinar-platform op te zetten.

Lees meer over de integratie met Zapier

Stel het webinar in

1. Ga naar Communicatie > Webinars
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Configureer alle gegevens en instellingen:
    • Vul de interne naam van het webinar in
    • Upload een afbeelding
    • Vul de naam van het webinar in zoals het wordt getoond op de event website
    • Vul een omschrijving in
    • Selecteer voor wie het webinar toegankelijk is
    • Selecteer of je de Halito! Chatroom wilt gebruiken
    • Selecteer het webinar-platform dat je gebruikt
    • Vul de gegevens in
  4. Klik op de button Opslaan

Publiceer het webinar op de event website

1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Klik op de button Toevoegen en selecteer het type Webinar pagina
  3. Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij het toevoegen van een tekstpagina. Hetzelfde geldt voor de instellingen onder de tabbladen Toegang en Sitemap
  4. Selecteer in het tabblad Webinar de webinars die je wilt weergeven. Selecteer je meerdere webinars, geef dan in de kolom Lobby aan welk webinar primair getoond moet worden
  5. Klik op de button Opslaan en sluiten

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

30 maart 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stel ik een webinar in? Ik help graag.