Stel het webinar in op de eventsite

1. Ga naar Informeren > Webinars en klik op de button ‘Toevoegen’
  2. Configureer het webinar dat je toevoegt:
    • Vul de (interne) naam van het webinar in
    • Upload een afbeelding die je wilt weergeven
    • Wijzig eventueel het (externe) label
    • Voeg optioneel een omschrijving toe
    • Selecteer voor wie het webinar toegankelijk is
    • Selecteer het webinar-platform dat je gebruikt en vervolgens het juiste profiel
    • Vul je gevraagde gegevens en klik op de button ‘Opslaan’

Goed om te weten!
Gebruik je Zoom? Controleer of jouw licentie past bij het doel van je online event. Er zijn namelijk belangrijke verschillen tussen Zoom Meeting en Zoom Webinar. Een vergelijking vind je in het volgende help-artikel:

Publiceer het webinar op je eventsite

1. Ga naar Informeren > Pagina’s
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’ en selecteer het paginatype ‘Webinar pagina’
  3. Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij het toevoegen van een tekstpagina. Hetzelfde geldt voor de instellingen bij de tabbladen ‘Toegang’ en ‘Sitemap’
  4. Selecteer in het tabblad ‘Webinar’ één of meerdere webinars die je wilt weergeven
  5. Publiceer je meerdere webinars in, selecteer dan welk webinar primair getoond moet worden in de kolom ‘Lobby’
  6. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 januari 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.