Hoe stel ik een webinar in?

Stel het webinar in op de eventsite

1. Ga naar Communicatie > Webinars
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Configureer alle gegevens en instellingen:
    • Vul de interne naam van het webinar in
    • Upload een afbeelding
    • Vul de naam van het webinar in zoals het wordt getoond op de event website
    • Vul een omschrijving in
    • Selecteer voor wie het webinar toegankelijk is
    • Selecteer het webinar-platform dat je gebruikt en kies het juiste profiel
    • Vul de gegevens in
  4. Klik op de button Opslaan

Publiceer het webinar op de event website

1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Klik op de button Toevoegen en selecteer het type Webinar pagina
  3. Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij het toevoegen van een tekstpagina. Hetzelfde geldt voor de instellingen onder de tabbladen Toegang en Sitemap
  4. Selecteer in het tabblad Webinar de webinars die je wilt weergeven. Selecteer je meerdere webinars, geef in de kolom Lobby aan welk webinar primair getoond moet worden
  5. Klik op de button Opslaan en sluiten

Laatste aanpassing

14 juli 2021