Hoe stel ik een webinar met WebinarGeek in?

Introductie

Stuur deelnemers aan jouw online of hybride event een persoonlijke kijklink naar WebinarGeek. Op deze manier is de livestream alleen toegankelijk voor geregistreerde gasten en heb je inzicht welke gasten online deelnemen.

In dit help-artikel

Activeer de integratie

1. Activeer de integratie met WebinarGeek
  2. Ga naar Integraties > WebinarGeek
  3. Activeer de integratie op de event website
  4. Selecteer het gewenste profiel
  5. Klik op de button Toevoegen
  6. Vul het broadcast ID in
  7. Selecteer de gewenste sessie
  8. Klik op de button Opslaan

Voeg de persoonlijke kijklink toe in een e-mail

1. Voeg een e-mailcampagne toe, activeer de automatische bevestigingsmail of klik op om een bestaande e-mailcampagne/automatische bevestigingsmail te bewerken
  2. Zet de cursor op de plaats waar je link wilt toevoegen
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > WebinarGeek en kies de kijklink
Handige tip
De tekst van de link pas je als volgt aan:
  1. Selecteer de code
  2. Ga in de editor naar Invoegen > Link
  3. Pas in het popup-venster de linktekst aan
  4. Klik op de button Oké
Goed om te weten
De persoonlijke kijklink kan alleen worden gestuurd naar gasten met de status Voltooid.

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 12 januari 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!