Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een webinar?

Organiseer je een online event met meerdere sessies, dan wordt op de livestream-pagina een overzicht weergegeven van alle sessies (waarvoor een gast zich heeft aangemeld). Maak deze weergave visueel door voor ieder webinar een afbeelding toe te voegen. Ga naar Communicatie > Webinars Klik op de button Toevoegen om een nieuw webinar toe te voegen […]

Hoe stel ik een webinar in?

Stel het webinar in op de eventsite Ga naar Communicatie > Webinars Klik op de button Toevoegen Configureer alle gegevens en instellingen: Vul de interne naam van het webinar in Upload een afbeelding Vul de naam van het webinar in zoals het wordt getoond op de event website Vul een omschrijving in Selecteer voor wie […]

Hoe voeg ik deelnemers van een webinar toe aan een groep?

Ga naar Communicatie > Webinars en vervolgens naar het tabblad Webinar sessies Plaats een vinkje in het vakje voor de gasten die je wil toevoegen aan een specifieke mailgroep Klik in de gele balk die getoond wordt boven de namen van de deelnemers op Toevoegen aan een groep Vul een naam in voor de groep […]

Welke gasten wonen het webinar bij?

Ontdek welke relaties hebben deelgenomen aan het webinar, zodat je hen gericht kan opvolgen met bijvoorbeeld een bedankmail. Ga naar Communicatie > Webinars en vervolgens naar het tabblad Webinar sessies Klik op om de kolommen te selecteren die je in het overzicht wilt weergeven en bekijk per gast de status: Actief: aanwezig in een webinar Inactief: aanwezig op de event […]