Organiseer je een online event met meerdere sessies, dan wordt op de livestream-pagina een overzicht weergegeven van alle sessies (waarvoor een gast zich heeft aangemeld). Maak deze weergave visueel door voor ieder webinar een afbeelding toe te voegen.

1. Ga naar Informeren > Webinars en klik op de button ‘Toevoegen’ om een nieuw webinar toe te voegen of op om een bestaand webinar te bewerken
  2. Klik bij ‘Afbeelding’ op de button ‘Selecteren’
  3. Geef rechtsboven de naam in voor een map en klik op de button ‘Opslaan’
  4. Sleep de afbeelding(en) vanaf jouw PC of laptop naar het popup-venster
  5. Selecteer de afbeelding die je wenst in te stellen en klik op de button ‘Selecteren’
  6. Klik op de button ‘Opslaan’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.