Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een webinar?

Organiseer je een online event met meerdere sessies, dan wordt op de livestream-pagina een overzicht weergegeven. Maak deze weergave visueel door voor iedere sessie een afbeelding toe te voegen.
  1. Ga naar Communicatie > Webinars
  2. Klik op de button Toevoegen om een nieuw webinar toe te voegen of op om een bestaand webinar te bewerken
  3. Klik bij Afbeelding op de button Selecteren
  4. Vul een naam in voor de map en klik op de button Opslaan
  5. Sleep de gewenste afbeelding(en) vanaf jouw PC of laptop naar het popup-venster
  6. Selecteer de afbeelding die je wilt instellen en klik op de button Selecteren
  7. Klik op de button Opslaan

Laatste aanpassing

15 juli 2021