Hoe koppel ik WebinarGeek aan Halito!?

Je organiseert online of hybride events en maakt gebruik van WebinarGeek. Koppel het WebinarGeek-account aan jouw Halito!-account zodat deelnemers een persoonlijke kijklink ontvangen.
  1. Ga in je Halito!-account naar Extensies
  2. Activeer de extensie WebinarGeek door te klikken op
  3. Bevestig deze actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
  4. Open de instellingen
  5. Klik op de button Toevoegen
  6. Vul een naam voor het profiel in
  7. Vul de API key en API endpoint in
  8. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
De integratie met WebinarGeek zorgt ervoor dat gasten die zich op de event website registreren, automatisch worden aangemaakt in WebinarGeek. Het integreren van de livestream en chat op de event website is niet mogelijk.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

10 december 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe koppel ik WebinarGeek aan Halito!? Ik help graag.