Hoe activeer ik YouTube in mijn Halito!-account?

Je organiseert online of hybride events en maakt gebruik van YouTube. Activeer YouTube in jouw Halito!-account om de livestream te integreren op event websites.
  1. Ga in je Halito!-account naar Extensies
  2. Activeer de extensie YouTube door te klikken op
  3. Bevestig deze actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
Goed om te weten
De livechat van YouTube kan niet worden geïntegreerd op de livestream-pagina. Als je wilt dat deelnemers kunnen chatten tijdens het webinar, selecteer dan bij het instellen van het webinar de Halito! chatroom. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe stel ik een webinar in?

Laatste aanpassing

10 december 2021