Hoe test ik de event communicatie?

Controleer voordat je de event communicatie lanceert de communicatie-, registratie- en eventuele betaalflow. Zo weet je zeker dat alles klopt en jouw relaties een soepel proces doorlopen.

De event website en het registratieformulier

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Toegang
  2. Selecteer bij Gepubliceerd de keuzeoptie Nee
  3. Bekijk het resultaat van de event website
Handige tip
Doorloop de volledige registratie- en (eventuele) betaalflow door jezelf te registreren. Omdat je de event website in preview-modus bekijkt voer je geen daadwerkelijke betaling uit, maar kan je wel de volledige flow controleren.

E-mailcampagnes

1. Bekijk het voorbeeld van een e-mailcampagne
    • Voeg een nieuwe e-mailcampagne toe of klik op om een bestaande e-mailcampagne te bewerken
    • Klik op de button Bekijk het voorbeeld
    • Als je custom tags hebt gebruikt in de e-mailcampagne, klik dan in het popup-venster op de button Instellingen, selecteer een filter en klik op de button Bekijk het voorbeeld om de variant van de e-mailcampagne te bekijken op basis van het gekozen filter
  2. Stuur een testmail

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

2 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe test ik de event communicatie? Ik help graag.