Hoe test ik de event communicatie?

Introductie

Controleer voordat je de event communicatie lanceert de communicatie-, registratie- en eventuele betaalflow. Zo weet je zeker dat alles klopt en jouw relaties een soepel proces doorlopen.

In dit help-artikel

De event website en het registratieformulier

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Toegang
  2. Selecteer bij Gepubliceerd de keuzeoptie Nee
  3. Bekijk het resultaat van de event website
Handige tip
Doorloop de volledige registratie- en (eventuele) betaalflow door jezelf te registreren. Omdat je de event website in preview-modus bekijkt voer je geen daadwerkelijke betaling uit, maar kan je wel de volledige flow controleren.

E-mailcampagnes

1. Bekijk het voorbeeld van een e-mailcampagne
    • Voeg een nieuwe e-mailcampagne toe of klik op om een bestaande e-mailcampagne te bewerken
    • Klik op de button Bekijk het voorbeeld
    • Als je custom tags hebt gebruikt in de e-mailcampagne, klik dan in het popup-venster op de button Instellingen, selecteer een filter en klik op de button Bekijk het voorbeeld om de variant van de e-mailcampagne te bekijken op basis van het gekozen filter
  2. Stuur een testmail

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm morgen. Fijne avond!

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 4 maart 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!