Hoe voeg ik een CC e-mailadres toe?

Regelmatig is het wenselijk dat de assistent(e) van de gast een kopie ontvangt van de e-mailcommunicatie. Op die manier is de assistent(e) steeds op de hoogte en komt de gast goed voorbereid op jouw event aan.

Maak een formulierveld aan

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Kies het type veld E-mailadres
  4. Vul een naam in voor het formulierveld, bijvoorbeeld ‘E-mailadres assistent(e)’
  5. Selecteer bij Type e-mailadres de keuzeoptie CC-mailadres
  6. Klik op de button Opslaan

CC e-mailadressen importeren

Wanneer CC e-mailadressen bekend zijn, voeg je deze toe aan de gastenlijst zodat de save-the-date en uitnodiging direct ook naar de assistent(e) worden gestuurd. Zijn de CC e-mailadressen niet (allemaal) bekend is dat niet erg; tijdens het registreren kan het CC e-mailadres worden ingevuld.

1. Voeg bij het samenstellen van de gastenlijst een kolom toe waarin je de gekende CC e-mailadressen plaatst
  2. Importeer de gastenlijst
Goed om te weten!
Is het e-mailadres van de gast gelijk aan het e-mailadres dat is ingevuld als CC e-mailadres, dan wordt de bevestigingsmail/e-mailcampagne niet verzonden.

Laatste aanpassing

16 juli 2021