Hoe voeg ik een formulierpagina toe?

Vraag gasten na afloop van het event feedback achter te laten door middel van een enquête. Zodra je een enquête hebt gemaakt koppel je deze aan een formulierpagina.
  1. Ga naar Communicatie > Pagina’s
  2. Klik op de button Toevoegen en kies voor Formulierpagina
  3. Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij het toevoegen van een tekstpagina. Hetzelfde geldt voor de instellingen bij de tabbladen Toegang en Sitemap
  4. Selecteer in het tabblad Formulier de enquête
  5. Klik op de button Opslaan en sluiten
Goed om te weten
Voordat je een formulierpagina toevoegt, moet je een enquête hebben gemaakt. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe krijg ik feedback van gasten na het event?

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

23 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een formulierpagina toe? Ik help graag.