Hoe breng ik structuur in een uitgebreid formulier?

Door veel vragen te stellen in het registratie- of enquêteformulier wordt het formulier minder overzichtelijk, wat kan leiden tot conversieverlies of lagere kwaliteit van antwoorden.

Stel alleen relevante vragen

Laat een vervolgvraag verschijnen op basis van een eerder gegeven antwoord.

Voeg secties toe

In het registratieformulier

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op de button Sectie toevoegen
  3. Vul een titel en (eventuele) omschrijving in
  4. Klik op de button Opslaan

In het enquêteformulier

1. Ga naar Communicatie > Enquêtes
  2. Voeg een nieuwe enquête toe of klik op om een bestaande enquête te bewerken
  3. Ga naar Configuratie > Formuliervelden
  4. Klik op de button Sectie toevoegen
  5. Vul een titel en (eventuele) omschrijving in
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Goed om te weten
Indien in een sectie geen formuliervelden zijn toegevoegd of geen van de formuliervelden wordt weergegeven vanwege de ingestelde boomstructuur, worden de titel en omschrijving niet weergegeven.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

11 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe breng ik structuur in een uitgebreid formulier? Ik help graag.