Je wilt de nodige vragen stellen in het registratie- of enquêteformulier, waardoor dat het formulier steeds langer (en minder overzichtelijk) wordt. Dat kan ten koste gaan van de conversie en/of kwaliteit van antwoorden. Voeg secties toe om een overzichtelijk registratieformulier te creëren.

Bij het registratieformulier

1. Ga naar ‘Registratieformulier’
  2. Ga naar ‘Velden’ en klik op de button ‘Sectie toevoegen’
  3. Vul een titel en eventueel een omschrijving in
  4. Klik op de button ‘Opslaan’

Bij het enquêteformulier

1. Ga naar ‘Enquête’
  2. Kies voor het tabblad ‘Configuratie’ en vervolgens voor ‘Formuliervelden’
  3. Klik op de button ‘Sectie toevoegen’
  4. Vul een titel en eventueel een omschrijving in
  5. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Het is mogelijk formuliervelden te slepen naar een andere sectie.

Goed om te weten!
Indien geen formuliervelden zijn toegevoegd aan een sectie, of geen van de formuliervelden wordt weergegeven vanwege de ingestelde boomstructuur, zal de sectietitel en -omschrijving ook niet worden weergegeven.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.