Hoe breng ik structuur in een uitgebreid formulier?

Introductie

Door veel vragen te stellen in het registratie- of enquêteformulier wordt het formulier minder overzichtelijk, wat kan leiden tot conversieverlies of lagere kwaliteit van antwoorden.

In dit help-artikel

Stel alleen relevante vragen

Laat een vervolgvraag verschijnen op basis van een eerder gegeven antwoord.

Voeg secties toe

In het registratieformulier

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Velden
  2. Klik op de button Sectie toevoegen
  3. Vul een titel en (eventuele) omschrijving in
  4. Klik op de button Opslaan

In het enquêteformulier

1. Ga naar Communicatie > Enquêtes
  2. Voeg een nieuwe enquête toe of klik op om een bestaande enquête te bewerken
  3. Ga naar Configuratie > Formuliervelden
  4. Klik op de button Sectie toevoegen
  5. Vul een titel en (eventuele) omschrijving in
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Goed om te weten
Indien in een sectie geen formuliervelden zijn toegevoegd of geen van de formuliervelden wordt weergegeven vanwege de ingestelde boomstructuur, worden de titel en omschrijving niet weergegeven.

Heb je nog vragen?

👋 Hallo, Dana hier! Ben je geholpen met deze uitleg?

In dit help-artikel

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm morgen. Fijne avond!

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 2 november 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!