Om het risico te verminderen dat e-mailcampagnes als spam worden gezien, is het niet mogelijk een bijlage toe te voegen aan e-mailcampagnes. Er is echter een eenvoudig alternatief om bijvoorbeeld routebeschrijving, presentatie of whitepaper te delen via een e-mailcampagne. Je doet dit als volgt:

1. Upload het bestand dat je wilt delen in de mediagalerij
  2. Plaats in de e-mailtemplate een call-to-action (in de vorm van een tekst of afbeelding)
  3. Selecteer de tekst of afbeelding en voeg een hyperlink toe die verwijst naar het bestand

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 20 januari 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.