Hoe voeg ik een bijlage toe aan een e-mailcampagne?

Om het risico te verminderen dat e-mails als spam worden gezien, is het niet mogelijk bijlages toe te voegen aan campagnes. Er is echter een alternatief om bijvoorbeeld de presentatie of whitepaper te delen via een e-mailcampagne.
  1. Upload het bestand dat je wilt delen in de mediagalerij
  2. Voeg een nieuwe campagne toe of klik op  om een bestaande e-mailcampagne te bewerken
  3. Plaats een tekst of afbeelding als call-to-action
  4. Selecteer de tekst of afbeelding en voeg een hyperlink toe naar het bestand in de mediagalerij

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

5 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een bijlage toe aan een e-mailcampagne? Ik help graag.