Hoe voeg ik een bijlage toe aan een e-mailcampagne?

Om het risico te verminderen dat e-mails als spam worden gezien, is het niet mogelijk bijlages toe te voegen aan campagnes. Er is echter een alternatief om bijvoorbeeld de presentatie of whitepaper te delen via een e-mailcampagne.
  1. Upload het bestand dat je wilt delen in de mediagalerij
  2. Plaats in de e-mailcampagne een tekst of afbeelding als call-to-action
  3. Selecteer de tekst of afbeelding en voeg een hyperlink toe naar het bestand in de mediagalerij

Laatste aanpassing

15 juli 2021