Hoe kan ik een knop toevoegen?

In je event communicatie gebruik je verschillende call-to-actions. Alle standaard mogelijkheden hebben we voorzien, maar je kan een extra knop toevoegen om naar een andere website te verwijzen.
  1. Ga naar Communicatie > Pagina’s/Campagnes of de Automatische bevestigingsmail
  2. Voeg een nieuwe pagina/e-mailcampagne toe of klik op om een bestaande pagina/campagne te bewerken
  3. Voeg op de gewenste positie de volgende code toe:
    #cta_button|https://www.domeinnaam.com|klik hier#
  4. Pas de URL en tekst die weergegeven moet worden aan
  5. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
Voeg een knop toe om gasten naar een andere pagina op de event website of externe website te leiden, of naar een document dat je hebt geüpload in de mediagalerij. Op die manier deel je bijvoorbeeld een presentatie in de bedankmail.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

10 augustus 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe kan ik een knop toevoegen? Ik help graag.