Maak gebruik van Google Tag Manager

Google Tag Manager is een online tool van Google waarin je HTML kun injecteren in je website, zonder tussenkomst van een programmeur. Je plaatst eenmalig de Google Tag Manager code op elke pagina van je website direct na de <body> tag. Daarna kun je via jouw Google Tag Manager dashboard voortaan zelf, zonder kennis van programmeren, code toevoegen aan je website.

Het inrichten van Google Tag Manager is eenvoudig. Voor meer uitleg verwijzen wij door naar de online tutorial Google Tag Manager Fundamentals.

1. Klik in je account op het ✏️ bij de naam van het project
  2. Vul jouw Google Tag Manager code in
  3. Klik op de button ‘Opslaan’

Laatste aanpassing

3 augustus 2021