Hoe meet ik statistieken van de event website?

Standaard worden geen statistieken bijgehouden, maar koppel jouw favoriete tools aan de event website. Zo optimaliseer je event websites en online campagnes op basis van heldere inzichten.
Handige tip
Statistieken worden gemeten vanaf het moment dat de meetcode is ingesteld. Stel alvast de meetcode in en ga eventueel op een later moment aan de slag met de beschikbare data.

Statistieken meten bij een nieuwe event website

1. Voeg een nieuwe event website toe
  2. Geef de gewenste meetcode(s) in
  3. Klik op de button Opslaan

Statistieken meten bij een bestaande event website

1. Ga in jouw Halito!-account naar Projecten > Actieve event websites
  2. Klik voor de event website waarvan je statistieken wilt meten op
  3. Geef de gewenste meetcode(s) in
  4. Klik op de button Opslaan
Handige tip
Om de online en offline campagnes optimaal te meten, gebruik je UTM codes en stel je jouw Google Analytics tracking-ID in. Alle inzichten vind je in jouw Google Analytics-account. Een unieke campagne URL genereer je via:

Campagne URL builder

Handige tip
Het interpreteren van statistieken en er concreet mee aan de slag gaan vraagt om specifieke expertise. De volgende cursussen helpen je op weg:

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe meet ik statistieken van de event website? Ik help graag.