Hoe volg ik de status van alle e-mails op?

Bekijk de status van verzonden e-mails en controleer of alle e-mails correct zijn afgeleverd zodat je waar nodig kan bijsturen. Zoeken in het Logboek Ga naar ‘Logboek’ Kies voor ‘Mail & Sms’ Zoek op (een combinatie van) status, categorie en/of e-mailadres Klik op de button ‘Zoeken’ Inzicht in deze informatie Klik op om de e-mailcampagne […]

Hoe meet ik de statistieken van de eventsite?

Je wil inzicht in het bezoekersgedrag van jouw eventsite en je daarbij baseren op heldere statistieken. Die informatie helpt je namelijk om jouw eventsite en online marketingcampagnes te optimaliseren. Standaard worden geen statistieken gemeten. We bieden de mogelijkheid meetcodes in te stellen van: Google Analytics Facebook Pixel LinkedIn Ads     Statistieken meten bij een […]