Keuzeopties limiteren

Koppel een limiet aan een bepaalde keuze die je gast kan maken in je registratieformulier

1. Ga naar ‘Registratieformulier’ > ‘Filters’
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’
  3. Geef een interne naam op en een tekst die op de event website wordt weergeven
  4. Stel een limiet in
  5. Bepaal de voorwaarden waaraan deze filter moet voldoen

Toegespitste communicatie

Spits je event communicatie toe op keuze’s die gasten maken in het registratieformulier.

Maak hiervoor in je mailcampagnes gebruik van custom tagsĀ

Gerichte opzoekingen in de gastenlijst

Bekijk welke keuzes uw gasten hebben gemaakt

1. Ga naar ‘Gastenlijst’ >’Gasten’
  2. Duid in de zoekfunctie bij ‘Segment’ de filter van jouw keuze aan
  3. Klik vervolgens op de button ‘Zoeken’
  4. Bekijk wie van jouw gasten voldoet aan de voorwaarden van de gekozen filter

Versturen naar de juiste doelgroep

Stuur een gerichte boodschap naar de juiste doelgroep.

1. Ga naar Gastenlijst > Campagnes en kies voor de template voor geregistreerden
  2. Stel je campagne in
  3. Klik op de button ‘Volgende stap’
  4. Bepaal wanneer de je campagne wil versturen
  5. Kies vervolgens voor ‘Groep’ en selecteer de ‘Filter’ van uw keuze
  6. Selecteer de status en klik vervolgens op de button ‘Verzenden’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 26 april 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.