Moet ik gasten vragen of zij aanwezig zijn?

In het registratieformulier de vraag stellen of iemand wel/niet aanwezig is op het event, klinkt misschien logisch. Toch heeft het stellen van die vraag een aantal consequenties.

Consequenties

Gasten die aangeven niet aanwezig te zijn:

• Ontvangen dezelfde automatische bevestigingsmail als gasten die wel aanwezig zijn
  • Worden meegeteld in het totale limiet
  • Wordt gevraagd de deelnameprijs te betalen
  • Hebben dezelfde status als gasten die wel aanwezig zijn (bevestigd of voltooid)

Oplossing

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Toegang
  2. Stel in dat gasten de uitnodiging kunnen afwijzen
  3. Klik op de button Opslaan
  4. Voeg een nieuwe campagne toe of klik op  om een bestaande e-mailcampagne te bewerken
  5. Ga in de editor naar Personaliseer > Links of Knoppen > Afwijzen
  6. Verzend de e-mailcampagne of klik op de button Opslaan
Handige tip
Het is ook mogelijk gasten de mogelijkheid te bieden hun registratie te annuleren. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe annuleert een gast zelf zijn/haar registratie?

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

2 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Moet ik gasten vragen of zij aanwezig zijn? Ik help graag.