Hoe voorkom ik dat mensen buiten mijn organisatie zich registreren?

Organiseer je een event waar alleen medewerkers van jouw organisatie zich mogen registreren, dan stel je het registratieformulier daar op in.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op voor E-mailadres
  3. Typ bij Toegelaten domeinen de domeinnaam in die gebruikt mag worden (bijvoorbeeld organisatie.com) en klik op
  4. Herhaal deze stap om meerdere domeinen toe te laten
  5. Klik op de button Opslaan
Handige tip
Een andere manier om te voorkomen dat niet-genodigden zich registreren is door het registratieformulier af te schermen. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe scherm ik het registratieformulier af?

Laatste aanpassing

12 november 2021