Hoe voorkom ik dat mensen buiten mijn organisatie zich registreren?

Organiseer je een event waar alleen medewerkers van jouw organisatie zich mogen registreren, dan stel je het registratieformulier daar op in.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op voor E-mailadres
  3. Typ bij Toegelaten domeinen de domeinnaam in die gebruikt mag worden (bijvoorbeeld organisatie.com) en klik op
  4. Herhaal deze stap om meerdere domeinen toe te laten
  5. Klik op de button Opslaan
Handige tip
Een andere manier om te voorkomen dat niet-genodigden zich registreren is door het registratieformulier af te schermen. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe scherm ik het registratieformulier af?

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

12 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voorkom ik dat mensen buiten mijn organisatie zich registreren? Ik help graag.