Hoe stel ik de wachtlijst in?

Zodra het limiet van het aantal gasten is bereikt wordt automatisch de wachtlijst geactiveerd, zodat genodigden de mogelijkheid hebben zich te registreren voor de wachtlijst.
  1. Activeer de wachtlijst
  2. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  3. Klik op om een bestaand formulierveld te bewerken of voeg een nieuw formulierveld toe
  4. Selecteer het veld Veld tonen op het registratieformulier van de wachtlijst
  5. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
De velden voornaam, achternaam en e-mailadres worden automatisch gevraagd op het registratieformulier van de wachtlijst. Je hoeft deze instelling allee toe te passen op andere vragen die je ook op het registratieformulier wilt weergeven.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

4 april 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stel ik de wachtlijst in? Ik help graag.