Hoe stuur ik een reminder naar gasten die nog niet zijn geregistreerd?

Geef een extra boost aan het aantal registraties door een reminder te sturen naar gasten die enige tijd na het ontvangen van de uitnodiging nog niet zijn geregistreerd.

Voeg een nieuwe e-mailcampagne toe

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. Klik op de button Template maken
  3. In het popup-venster selecteer je Genodigden
  4. Maak de mailcampagne op
  5. Klik op de button Volgende stap
  6. Kies het moment van verzending
  7. Selecteer om de e-mailcampagne te sturen naar de Volledige lijst met de status Uitgenodigd
  8. Klik op de button Verzenden
  9. Bevestig de actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja

Dupliceer een bestaand template

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. klik op voor het template dat je wilt dupliceren
  3. Klik op om de gekopieerde campagne aan te passen
  4. Klik op de button Volgende stap
  5. Kies het moment van verzending
  6. Selecteer om de e-mailcampagne te sturen naar de Volledige lijst met de status Uitgenodigd
  7. Klik op de button Verzenden
  8. Bevestig de actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
Handige tip!
Maak gebruik van e-mailsjablonen voor e-mailcampagnes die vaker terugkeren.

Laatste aanpassing

3 augustus 2021