Hoe stuur ik een reminder naar gasten die nog niet zijn geregistreerd?

Geef een extra boost aan het aantal registraties door een reminder te sturen naar gasten die enige tijd na het ontvangen van de uitnodiging nog niet zijn geregistreerd.

Voeg een nieuwe e-mailcampagne toe

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. Klik op de button Template maken
  3. In het popup-venster selecteer je Genodigden
  4. Maak de mailcampagne op
  5. Klik op de button Volgende stap
  6. Kies het moment van verzending
  7. Selecteer om de e-mailcampagne te sturen naar de Volledige lijst met de status Uitgenodigd
  8. Klik op de button Verzenden
  9. Bevestig de actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja

Dupliceer een bestaand template

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. klik op voor het template dat je wilt dupliceren
  3. Klik op om de gekopieerde campagne aan te passen
  4. Klik op de button Volgende stap
  5. Kies het moment van verzending
  6. Selecteer om de e-mailcampagne te sturen naar de Volledige lijst met de status Uitgenodigd
  7. Klik op de button Verzenden
  8. Bevestig de actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
Handige tip
Maak gebruik van e-mailsjablonen voor e-mailcampagnes die vaker terugkeren. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe gebruik ik pagina- en e-mailsjablonen?

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

11 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stuur ik een reminder naar gasten die nog niet zijn geregistreerd? Ik help graag.