Hoe stuur ik een e-ticket?

Voeg een persoonlijk e-ticket toe in de bevestigingsmail of e-mailcampagne naar geregistreerde gasten. Scan de barcode en communiceer na afloop van het event gericht naar de shows/no-shows.

In de automatische bevestigingsmail

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Automatische e-mails
  2. Klik op voor Bevestiging om de bevestigingsmail te activeren of op om de bestaande bevestigingsmail te bewerken
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Knoppen of Links > Download e-ticket
  4. Klik op de button Opslaan

In een e-mailcampagne

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. Voeg een nieuwe campagne toe of klik op om een bestaande e-mailcampagne te bewerken
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Knoppen of Links > Download e-ticket
  4. Klik op de button Volgende stap om de e-mailcampagne te versturen
Goed om te weten
Het sturen van een e-ticket is alleen mogelijk naar gasten met de status 'Voltooid'. Volg de gasten op die hun registratie nog niet volledig hebben afgerond. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe zoek ik gasten op die hun registratie niet hebben afgerond?

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

26 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stuur ik een e-ticket? Ik help graag.