Hoe registreer ik gasten als (no-)show tijdens het event?

Introductie

Registreer de shows/no-shows bij de ontvangst van het event door de persoonlijke e-tickets te scannen. Hierdoor weet je precies welke gasten aanwezig waren en volg je hen gericht op.

In dit help-artikel

Een aanmeldpunt toevoegen

1. Ga naar Registratie > Live scanning
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Activeer het aanmeldpunt
  4. Vul een (interne) naam in voor het aanmeldpunt
  5. Selecteer welke gasten zich kunnen aanmelden bij dit aanmeldpunt:
    • Alle gasten
    • Gasten die voldoen aan een filter of zijn ingeschreven voor een workshop
  6. Vul instructies in voor de host(ess) bij het starten van de registratie
  7. Vul instructies in voor de host(ess) na een succesvolle registratie
  8. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
Het is mogelijk meerdere aanmeldpunten toe te voegen. Voeg bijvoorbeeld drie aanmeldpunten toe voor de algemene gastenregistratie, een helpdesk en een aanmeldpunt per workshop-ruimte. Zo weet je precies welke gasten iedere sessie hebben bijgewoond.

Scannen bij de ontvangst van het event

1. Ga naar Registratie > Live scanning
  2. Klik op de button Start en vervolgens nogmaals op de button Start
  3. Je kan gasten op twee manieren als show registreren:
    • Scan de barcode op het e-ticket
    • Geef in het zoekvenster manueel de naam, e-mailadres of barcode in, druk op ENTERen dubbelklik tenslotte op de naam van de (juiste) gast in het venster met zoekresultaten
Goed om te weten
Om de on-site registratie optimaal te laten verlopen op de dag van het event raden we aan te zorgen voor:

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 30 juni 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!