Hoe registreer ik gasten als (no-)show tijdens het event?

Registreer de shows/no-shows bij de ontvangst van het event door de persoonlijke e-tickets te scannen. Hierdoor weet je precies welke gasten aanwezig waren en volg je hen gericht op.

Een aanmeldpunt toevoegen

1. Ga naar Registratie > Live scanning
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Activeer het aanmeldpunt
  4. Vul een (interne) naam in voor het aanmeldpunt
  5. Selecteer welke gasten zich kunnen aanmelden bij dit aanmeldpunt:
    • Alle gasten
    • Gasten die voldoen aan een filter of zijn ingeschreven voor een workshop
  6. Vul instructies in voor de host(ess) bij het starten van de registratie
  7. Vul instructies in voor de host(ess) na een succesvolle registratie
  8. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
Het is mogelijk meerdere aanmeldpunten toe te voegen. Voeg bijvoorbeeld drie aanmeldpunten toe voor de algemene gastenregistratie, een helpdesk en een aanmeldpunt per workshop-ruimte. Zo weet je precies welke gasten iedere sessie hebben bijgewoond.

Scannen bij de ontvangst van het event

1. Ga naar Registratie > Live scanning
  2. Klik op de button Start en vervolgens nogmaals op de button Start
  3. Je kan gasten op twee manieren als show registreren:
    • Scan de barcode op het e-ticket
    • Geef in het zoekvenster manueel de naam, e-mailadres of barcode in, druk op ENTERen dubbelklik tenslotte op de naam van de (juiste) gast in het venster met zoekresultaten
Goed om te weten
Om de on-site registratie optimaal te laten verlopen op de dag van het event raden we aan te zorgen voor:

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

4 mei 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe registreer ik gasten als (no-)show tijdens het event? Ik help graag.