Met welke browsers kan ik Halito! gebruiken?

Technologie ontwikkelt zich in razend tempo en om die moderne technologie te kunnen blijven ondersteunen worden browsers regelmatig geüpdatet. Voor een optimale en veilige ervaring raden we de hiernavolgende browser(versie)s aan.

Bezoekers van een event website

• Google Chrome 40
  • Mozilla Firefox 35
  • Microsoft Edge 15
  • Apple Safari 6
Goed om te weten!
Als een eventsite via Internet Explorer wordt bezocht, wordt een melding getoond dat de browser is verouderd. In de melding staat tevens een link zodat men een moderne browser kan downloaden.

Gebruikers van Halito!

• Google Chrome 58
  • Mozilla Firefox 51
  • Microsoft Edge 15
  • Apple Safari 6
Handige tip!
Ontdek welke browser(versie) je gebruikt en/of download een modernere browser(versie):

Laatste aanpassing

16 juli 2021