Mijn browser updaten

Door gebruik te maken van de meest recente browserversie heb je de beste gebruikerservaring en zet je daarnaast een belangrijke stap op het gebied van beveiliging.

Stap 2: Kies welke browser je gebruikt (of wilt gaan gebruiken) en klik op de button download

Stap 3: Volg de stappen die worden beschreven. Welke dit zijn is afhankelijk van de gekozen browser.

Klaar! Je gebruikt nu een up-to-date browser en kan met een veilig gevoel verder werken.

Handig om te weten:

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm morgen. Fijne avond!