Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dit kan iedereen overkomen (die geen wachtwoordbeheerder gebruikt). Volg deze stappen om een nieuw wachtwoord aan te maken: Ga naar https://admin.halito.com/portal/auth/password/request Voer je e-mailadres in en klik op de button Verzenden Je ontvangt een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen Tips voor het kiezen van een veilig wachtwoord Configureer tweefactorauthenticatie (2FA)

Mijn account is geblokkeerd

Je account wordt automatisch geblokkeerd wanneer je 5 maal hebt geprobeerd in te loggen met foutieve gegevens. Heb je tijdens je eerste registratie een mobiel telefoonnummer ingegeven, dan ontvang je automatisch een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken zodat je alsnog kan inloggen. Klik op de link in de e-mail Bevestig dat je […]

Met welke browsers kan ik Halito! gebruiken?

Technologie ontwikkelt zich in razend tempo en om die moderne technologie te kunnen blijven ondersteunen worden browsers regelmatig geüpdatet. Voor een optimale en veilige ervaring raden we minimaal de hiernavolgende browsers aan:   Bezoekers van een eventsite Google Chrome 40 Mozilla Firefox 35 Microsoft Edge 15 Apple Safari 6 Als een eventsite via Internet Explorer […]

Hoe wijzig ik de taal van de backend?

Halito's backend! is beschikbaar in 4 talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Je verandert de taal als volgt: Open je profiel door rechtsboven op je naam te klikken Selecteer de gewenste taal op het tabblad "Profiel" Klik op de knop "Opslaan en sluiten" Bevestig deze wijziging door uw wachtwoord in te voeren

Tips voor het kiezen van een veilig wachtwoord

Bij het aanmaken van een account stel je een persoonlijk wachtwoord in. Omdat een wachtwoord erg belangrijk is voor de beveiliging van persoonsgegevens in Halito! stellen we hieraan enkele eisen: Minimaal 12 karakters Combinatie van hoofd- en kleine letters, cijfers en leestekens   Laat een online tool een wachtwoord genereren Gebruik geen woorden die in […]

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Om veiligheidsredenen is het raadzaam om regelmatig uw wachtwoord te wijzigen. Je doet het volgende: Open je profiel door rechtsboven op je naam te klikken Ga naar het tabblad "Wachtwoord beheren" voer uw huidige wachtwoord in voer een nieuw wachtwoord in Herhaal het nieuwe wachtwoord Klik op de knop "Opslaan en sluiten"   Tips voor […]

Hoe activeer ik Two Factor Authentication (2FA)?

Beveilig je Halito!-account met Two Factor Authentication (2FA). Hierbij wordt tijdens het inloggen gevraagd een code in te geven die wordt gegenereerd door een authenticator app op je smartphone.   Download een authenticator app Om een code te genereren heb je een authenticator app nodig op je smartphone. Er bestaan verschillende (gratis) apps die je […]