Hoe wijzig ik de taal van de backend?

De backend van Halito! is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Iedere gebruiker stelt zelf zijn/haar voorkeurstaal in.
  1. Open jouw profiel door rechtsboven op je naam te klikken
  2. Ga naar het tabblad Profiel
  3. Selecteer de gewenste taal
  4. Klik op de knop Opslaan
  5. Vul in het popup-venster je wachtwoord in en klik op de button Ja

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

8 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe wijzig ik de taal van de backend? Ik help graag.