Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Het kan iedereen (die geen wachtwoordmanager gebruikt) een keer overkomen dat je je wachtwoord vergeet.
  1. Ga naar https://admin.halito.com/portal/auth/password/request
  2. Typ je e-mailadres in en klik op de button Verzenden
  3. Je ontvangt een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen
Handige tip!
Laten we direct jouw Halito!-account extra beveiligen met de volgende maatregelen:

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

20 juli 2021