Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Het kan iedereen (die geen wachtwoordmanager gebruikt) een keer overkomen dat je je wachtwoord vergeet.
  1. Ga naar https://admin.halito.com/portal/auth/password/request
  2. Typ je e-mailadres in en klik op de button Verzenden
  3. Je ontvangt een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen
Handige tip
Laten we direct jouw Halito!-account extra beveiligen met de volgende maatregelen:

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

3 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Ik ben mijn wachtwoord vergeten Ik help graag.