Mijn account is geblokkeerd

Als je 5 keer met verkeerde gegevens probeert in te loggen wordt je account geblokkeerd. Je ontvangt automatisch een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken zodat je weer kan inloggen.
  1. Klik op de link in de e-mail
  2. Bevestig dat je geen robot bent door het selectieveld aan te vinken en klik op de button Bevestig
  3. Je ontvangt een SMS-bericht op het bij ons bekende telefoonnummer
  4. Vul de code uit het SMS-bericht in in het venster
  5. Kies een nieuw wachtwoord
Handige tip!
Laten we direct jouw Halito!-account extra beveiligen met de volgende maatregelen:

Laatste aanpassing

20 juli 2021