Mijn account is geblokkeerd

Introductie

Als je 5 keer met verkeerde gegevens probeert in te loggen wordt je account geblokkeerd. Je ontvangt automatisch een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken zodat je weer kan inloggen.
  1. Klik op de link in de e-mail
  2. Bevestig dat je geen robot bent door het selectieveld aan te vinken en klik op de button Bevestig
  3. Je ontvangt een SMS-bericht op het bij ons bekende telefoonnummer
  4. Vul de code uit het SMS-bericht in
  5. Stel een nieuw wachtwoord in
Handige tip
Laten we direct jouw Halito!-account extra beveiligen met de volgende maatregelen:

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Laatste wijziging

3 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Mijn account is geblokkeerd Ik help graag.