Hoe stuur ik een betalingsherinnering?

Introductie

Je hebt steeds inzicht in de status van facturen. Gasten die de betaling nog niet (volledig) hebben voldaan, hebben de status 'Bevestigd' en moeten een betalingsherinnering ontvangen.

In dit help-artikel

1. Stel de betaalmail in
  2. Verwerk de betalingen (in het geval van betalingen via een overschrijving)
  3. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  4. Selecteer in het zoekvenster onder Status de status Bevestigd
  5. Klik op de button Zoeken
  6. Klik op voor de naam van de gast
  7. Ga naar het tabblad Facturen
  8. Klik op de button Betaalmail versturen
  9. Bevestig de actie door in het popup-venster te klikken op de button Bevestigen
Goed om te weten
Het manueel versturen van de betalingsherinnering is alleen nodig als de betaling uitblijft of als de gast aangeeft de betaalmail niet meer te hebben. In de volgende situaties wordt de betaalmail namelijk automatisch verzonden:
  • Als de browser wordt afgesloten voordat de betaling is voldaan
  • Als de transactie mislukt
Handige tip
Controleer na afloop van het event of de facturatie en betalingen volledig in orde zijn alvorens de event website te archiveren. Zodra de event website is gearchiveerd is het niet meer mogelijk facturen aan te passen, te crediteren of opnieuw te verzenden.

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 26 november 2021. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!