Hoe schakel ik de uniciteit van e-mailadressen uit?

Standaard kan ieder e-mailadres één keer voorkomen in de gastenlijst, maar er zijn situaties waarbij het handig is dat een e-mailadres vaker gebruikt kan worden. Deactiveer dan de uniciteit van e-mailadressen.

Bekijk de video-uitleg

Of volg deze stappen

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Velden
  2. Klik op om het formulierveld e-mailadres te bewerken
  3. Bij de instellingen de-selecteer je de optie Waarde moet uniek zijn
  4. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
Door de uniciteit uit te schakelen kan het voorkomen dat een gast meerdere malen in de gastenlijst voorkomt omdat die enerzijds werd geïmporteerd en anderzijds registreerde via een open registratieformulier. Daardoor stuur je mogelijk een herinnering naar iemand die reeds is geregistreerd.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

23 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe schakel ik de uniciteit van e-mailadressen uit? Ik help graag.