Hoe nodig ik gasten op de wachtlijst uit zich te registreren?

Annuleert een gast van jouw event zijn/haar deelname en zijn er gasten op de wachtlijst?

Stel een uitnodiging in

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Automatische e-mails
  2. Klik op om de Uitnodiging voor registratie vanuit de wachtlijst te activeren
  3. Pas eventueel de afzender- en antwoordadres aan
  4. Vul het onderwerp van de e-mailcampagne in
  5. Vul in de editor de content van de e-mailcampagne in en voeg een button/link om te registreren vanuit de wachtlijst toe
  6. Klik op de button Opslaan

Stuur de uitnodiging naar de gasten op de wachtlijst

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst en kies voor het tabblad Wachtlijst
  2. Klik op  of selecteer de gasten die je wilt uitnodigen en klik op de button Stuur bericht
  3. Bevestig het verzenden van de uitnodiging door in het popup-venster te klikken op de button Verzenden
Goed om te weten
Indien er plaatsen beschikbaar komen en er gasten zijn ingeschreven op de wachtlijst, dan worden de beschikbare plaatsen gereserveerd voor gasten op de wachtlijst. Hierdoor wordt voorkomen dat nieuwe genodigden zich kunnen registreren terwijl er gasten op de wachtlijst staan. Zijn er meer beschikbare plaatsen dan gasten op de wachtlijst, dan kunnen nieuwe genodigden zich ook registreren.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

7 april 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe nodig ik gasten op de wachtlijst uit zich te registreren? Ik help graag.