Hoe nodig ik gasten op de wachtlijst uit zich te registreren?

Introductie

Annuleert een gast van jouw event zijn/haar deelname en zijn er gasten op de wachtlijst?

In dit help-artikel

Stel een uitnodiging in

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Automatische e-mails
  2. Klik op om de Uitnodiging voor registratie vanuit de wachtlijst te activeren
  3. Pas eventueel de afzender- en antwoordadres aan
  4. Vul het onderwerp van de e-mailcampagne in
  5. Vul in de editor de content van de e-mailcampagne in en voeg een button/link om te registreren vanuit de wachtlijst toe
  6. Klik op de button Opslaan

Stuur de uitnodiging naar de gasten op de wachtlijst

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst en kies voor het tabblad Wachtlijst
  2. Klik op  of selecteer de gasten die je wilt uitnodigen en klik op de button Stuur bericht
  3. Bevestig het verzenden van de uitnodiging door in het popup-venster te klikken op de button Verzenden
Goed om te weten
Indien er plaatsen beschikbaar komen en er gasten zijn ingeschreven op de wachtlijst, dan worden de beschikbare plaatsen gereserveerd voor gasten op de wachtlijst. Hierdoor wordt voorkomen dat nieuwe genodigden zich kunnen registreren terwijl er gasten op de wachtlijst staan. Zijn er meer beschikbare plaatsen dan gasten op de wachtlijst, dan kunnen nieuwe genodigden zich ook registreren.

Heb je nog vragen?

👋 Hallo, Dana hier! Ben je geholpen met deze uitleg?

In dit help-artikel

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm straks.

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 2 november 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!