Hoe kunnen gasten akkoord gaan met voorwaarden?

Laat deelnemers akkoord gaan met bijvoorbeeld de deelnamevoorwaarden of annuleringsbeleid als dat wordt gehanteerd voor het event.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op de button Veld toevoegen
  3. Kies het type veld Ja of nee
  4. Vul een interne naam in voor het formulierveld, bijvoorbeeld ‘Akkoord voorwaarden’
  5. Selecteer Gebruik opgemaakte tekst als label als je meerdere regels tekst, eventueel met een link, wilt weergeven op de event website
  6. Selecteer de weergave van het veld
  7. Klik op de button Opslaan
Handige tip
Activeer eventueel dat gasten (ook) akkoord moeten gaan met de disclaimer.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Toegang
  2. Activeer dat gasten de disclaimer dienen te bevestigen
  3. Klik op de button Opslaan

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

30 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe kunnen gasten akkoord gaan met voorwaarden? Ik help graag.