Hoe activeer ik Two Factor Authentication (2FA)?

Beveilig je Halito!-account met Two Factor Authentication (2FA). Hierbij wordt tijdens het inloggen gevraagd een code in te geven die wordt gegenereerd door een authenticator app op je smartphone.

Download een authenticator app

Om een code te genereren heb je een authenticator app nodig op je smartphone. Er bestaan verschillende (gratis) apps die je kan gebruiken, zoals:

Activeer 2FA in Halito!

1. Open jouw profiel door rechtsboven op je naam te klikken
  2. Ga naar het tabblad Profiel
  3. Klik op de button Enable MFA
  4. Open de authenticator app op je smartphone en kies hoe je de activatie wilt uitvoeren:
    • Scan de QR-code die wordt weergegeven, of
    • Voer manueel de sleutel in die wordt getoond. Kies altijd voor de instelling om een tijdsgebonden code te laten genereren
  5. Vul de 6-cijferige code in die in de authenticator app wordt getoond
  6. Klik op de button Opslaan

Inloggen met 2FA

1. Ga naar admin.halito.com
  2. Vul je e-mailadres en wachtwoord in
  3. Klik op de button Inloggen
  4. Open de authenticator app op je smartphone en vul de 6-cijferige code in die wordt getoond
  5. Klik nogmaals op de button Inloggen

Laatste aanpassing

8 november 2021