Voeg een persoonlijk e-ticket toe in de bevestigingsmail of andere e-mailcampagne naar geregistreerde gasten. Door de barcode te scannen heb je inzicht in de shows/no-shows en kan je een gericht communiceren na afloop van het event.

1. Ga naar Registratieformulier
  2. Vink bij Instellingen de keuzeoptie ‘E-ticket’ aan
  3. Klik op de button ‘Aan de slag’
  4. Klik op de stap ‘E-ticket’
  5. Upload een headerbeeld
  6. Vul in het tekstveld bijvoorbeeld praktische informatie over het event in, maar gebruik van de personalisatietags en plaats de barcode op de gewenste positie
  7. Upload een beeld in de footer
  8. Klik op de button ‘Opslaan’

Handige tip!
Om succesvol een header te uploaden houd je rekening met de volgende voorwaarden:
    • Het bestand moet 600 pixels breed x 200 pixels hoog zijn
    • Gebruik een .jpg-bestand
    • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam

Handige tip!
Upload je een beeld in de header of footer van bijvoorbeeld 500 pixels hoog, zal het beeld achter de tekst in het tekstblok worden weergegeven. Hierdoor is het mogelijk een achtergrondbeeld, deelnamecertificaat, etc. te realiseren.

Goed om te weten!
Het sturen van een e-ticket is alleen mogelijk naar gasten met de status 'Voltooid'.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 13 april 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.