Hoe stel ik de opmaak van het e-ticket in?

Voeg een persoonlijk e-ticket toe in de bevestigingsmail of andere e-mailcampagnes. Door de barcode te scannen heb je inzicht in de shows/no-shows en kan je een gericht communiceren na afloop van het event.
  1. Activeer het e-ticket
  2. Ga naar Registratie > Registratiewizard > E-ticket
  3. Selecteer een type barcode dat je wilt gebruiken
  4. Klik bij Header op de button Kies een bestand om een headerbeeld te uploaden
  5. Typ in het tekstveld bijvoorbeeld praktische informatie en maak gebruik van personalisatietags
  6. Ga in de editor naar Personaliseer > Barcode om de barcode in te voegen
  7. Klik bij Footer op de button Kies een bestand om een footerbeeld te uploaden
  8. Klik op de button Opslaan
Handige tip!
Om succesvol een header en footer te uploaden houd je rekening met de volgende voorwaarden:
  • Het bestand moet minimaal 600 pixels breed zijn
  • Gebruik een .jpg-bestand
  • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam
Handige tip!
Upload je een beeld in de header of footer van bijvoorbeeld 500 pixels hoog, dan wordt het achter de tekst in het tekstblok weergegeven. Hierdoor is het mogelijk een achtergrondbeeld of deelnamecertificaat te realiseren.

Laatste aanpassing

21 juli 2021