Hoe voeg ik deelnemers van een webinar toe aan een groep?

Wil je na afloop van een webinar (een deel van) de deelnemers een campagne sturen, bijvoorbeeld met de opname, presentatie en link naar de enquête, dan voeg je deze deelnemers toe aan een groep.
  1. Ga naar Communicatie > Webinars > Webinar sessies
  2. Selecteer de gewenste gasten
  3. Klik op Toevoegen aan een groep, dat bovenaan de lijst wordt getoond
  4. Vul een naam in voor de groep
  5. Klik op de button Ok
Goed om te weten
Is het webinar openbaar toegankelijk, dan worden deelnemers die niet via een persoonlijke link deelnemen niet toegevoegd aan de groep.

Laatste aanpassing

11 november 2021