Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met een overzicht van alle geplande e-mailcampagnes, neem dan contact op via support@halito.com.

Voor deze stappen heb je bepaalde gebruikersrechten nodig
Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

Plan je e-mailcampagnes in zodat ze op een later moment automatisch worden verstuurd? Dan helpt het om een overzicht te hebben van alle geplande e-mailcampagnes.

1. Klik in je Halito!-account op ‘Geplande campagnes’
  2. Alle geplande e-mailcampagnes worden weergegeven, gesorteerd op datum
  3. Je kan de volgende acties nemen:
    • Klik op de naam van de campagne om de inhoud te bekijken
    • Klik op om de inhoud en/of verzendgegevens te wijzigen
    • Klik op om de verzending te annuleren

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 3 december 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.