Hoe zie ik welke e-mailcampagnes zijn gepland voor alle events?

Plan je e-mailcampagnes in zodat ze op een later moment automatisch worden verstuurd? Dan helpt het om een overzicht te hebben van alle geplande e-mailcampagnes.
  1. Ga in je Halito!-account naar Geplande campagnes
  2. De geplande e-mailcampagnes worden weergegeven
  3. Je kan de volgende acties nemen:
    • Selecteer de campagne en kies voor Geselecteerde campagnes annuleren om de verzending te annuleren. Bevestig deze stap door in het popup-venster te klikken op de button Cancel
    • Klik op om de campagne te bekijken/wijzigen
    • Klik op om de verzendgegevens te wijzigen

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

9 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe zie ik welke e-mailcampagnes zijn gepland voor alle events? Ik help graag.