Hoe stuur ik de bevestigingsmail opnieuw?

Het kan voorkomen dat een gast de bevestigingsmail die wordt gestuurd na de registratie heeft verwijderd en daardoor de praktische informatie niet meer heeft. Stuur in zo'n geval de bevestigingsmail opnieuw.

Naar één gast

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Zoek de gast op
  3. Klik voor de naam van de gast op
  4. Klik op de button Bevestigingsmail verzenden en in het popup-venster op de button Bevestigen

Naar meerdere gasten tegelijk

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Selecteer in het zoekveld onder Lijst de Registraties en klik op de button Zoeken
  3. Selecteer de gasten waarnaar je de bevestigingsmail wilt sturen
  4. Klik op Stuur bericht dat bovenaan de gastenlijst wordt getoond
  5. Selecteer in het popup-venster de bevestigingsmail en klik op de button Verzenden

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

5 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe stuur ik de bevestigingsmail opnieuw? Ik help graag.