Naar één gast

1. Ga naar ‘Gastenlijst’
  2. Zoek de gast op in de gastenlijst
  3. Klik vóór de naam van de gast op
  4. Kies in het popup-venster voor het type ‘Bevestigingsmail’ en klik vervolgens op de button ‘Verzenden’

Naar meerdere gasten tegelijk

1. Ga naar ‘Gastenlijst’
  2. Selecteer de gasten waar je de bevestigingsmail naar wilt sturen
  3. In een popup-venster wordt het aantal geselecteerde gasten weergegeven met daarbij de keuzemogelijkheid een e-mail te sturen
  4. Kies in het popup-venster voor het type ‘Bevestigingsmail’ en klik vervolgens op de button ‘Verzenden’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 5 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.