Hoe wijzig ik de standaard berichten op één event website?

Op de event website worden verschillende berichten weergegeven. Deze berichten zijn standaard ingesteld, maar kunnen per event website worden aangepast.
  1. Ga naar Communicatie > Berichten
  2. Selecteer het bericht dat je wilt aanpassen en klik op
  3. Selecteer eventueel de taal waarin je het bericht wilt aanpassen
  4. Klik op de button Wijzigen
  5. Vul de tekst in die je wilt weergeven
  6. Klik op de button Opslaan
Handige tip
Wil je dat de berichten voortaan op iedere event website jouw boodschap bevatten? Dan pas je de berichten aan in jouw Halito!-account. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe stel ik berichten in voor alle event websites?

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

6 december 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe wijzig ik de standaard berichten op één event website? Ik help graag.