Hoe stel ik berichten in voor alle event websites?

Introductie

Op de event website worden verschillende berichten weergegeven. Deze berichten zijn standaard ingesteld, maar kan je aanpassen zodat op al jouw event websites het bericht wordt weergegeven zoals je dat graag wilt.

In dit help-artikel

1. Ga in je Halito!-account naar Berichten
  2. Selecteer het bericht dat je wilt aanpassen en klik op
  3. Selecteer eventueel de taal waarin je het bericht wilt aanpassen
  4. Klik op de button Wijzigen
  5. Vul de tekst in die je wilt weergeven
  6. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
Als op een event website een aangepast bericht is ingesteld, dan wordt dat bericht weergegeven op die event website. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe pas ik de standaard berichten aan op één event website?

Heb je nog vragen?

👋 Hallo, Dana hier! Ben je geholpen met deze uitleg?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 23 november 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!