Hoe stel ik berichten in voor alle event websites?

Op de event website worden verschillende berichten weergegeven. Deze berichten zijn standaard ingesteld, maar kan je aanpassen zodat op al jouw event websites het bericht wordt weergegeven zoals je dat graag wilt.
  1. Ga in je Halito!-account naar Berichten
  2. Selecteer het bericht dat je wilt aanpassen en klik op
  3. Selecteer eventueel de taal waarin je het bericht wilt aanpassen
  4. Klik op de button Wijzigen
  5. Vul de tekst in die je wilt weergeven
  6. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten!
Als op een event website een aangepast bericht is ingesteld, dan wordt dat bericht weergegeven op die event website. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe pas ik de standaard berichten aan op één event website?

Laatste aanpassing

25 november 2021