Een makkelijke manier om gewaardeerd te worden op verschillende onderdelen is door middel van een waarderingsschaal.

Het kost minder tijd dan je denkt
Het zijn behoorlijk veel stappen, maar de meeste gebruikers hebben in 5 minuten een waarderingsschaal toegevoegd aan een enquête.
  1. Ga naar Bedanken > Enquêtes
  2. Klik op het tabblad Configuratie > Formuliervelden
  3. Klik op de button ‘Veld toevoegen’
  4. Vul een (algemene) naam in voor het formulierveld
  5. Kies als veldtype voor ‘Waarderingsschaal’
  6. Selecteer het gewenste aantal keuzeopties
  7. Vink eventueel aan dat ook de keuzeoptie “niet van toepassing” (n.v.t.) wordt weergegeven
  8. Klik op voor de keuzeoptie
  9. Vul de waarde in (bijvoorbeeld “1” of “zeer goed”) en klik op de button ‘Opslaan en sluiten’
  10. Herhaal stap 8 en 9 voor iedere keuzeoptie
  11. Klik op de button ‘Toevoegen’
  12. Vul een vraag in die je wilt stellen en klik op de button ‘Opslaan en sluiten’
  13. Herhaal stap 11 en 12 voor iedere vraag die je wilt stellen
  14. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Gebruik je cijfers als keuzeopties, verduidelijk dan waar een hoog/laag cijfer voor staat door bijvoorbeeld te vermelden: 'Jouw mening is belangrijk voor ons. Duidt aan welk cijfer van toepassing is (1 = onvoldoende / 10 = uitmuntend)'.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.