Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

1. Klik in je Halito!-account op ‘Instellingen’ en vervolgens op het tabblad ‘Gebruikers’
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’
  3. Vul het e-mailadres en de taal van de gebruiker in
  4. Bij ‘Gebruikersrechten’ kies je voor ‘Manager’
  5. Bij ‘Toegang’ kies je voor ‘Actief’
  6. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Ook kunnen de rechten van een bestaande gebruiker worden gewijzigd naar Manager.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.