Hoe voeg ik een manager toe?

Een manager heeft alle rechten in een Halito!-account. Zo kan een manager gebruikers beheren, alle event websites bekijken en heeft de manager toegang tot instellingen op accountniveau.
  1. Ga in je Halito!-account naar Instellingen > Gebruikers
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul het e-mailadres en de taal van de gebruiker in
  4. Selecteer bij Gebruikersrechten de keuzeoptie Manager
  5. Selecteer bij Toegang de keuzeoptie Actief
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
De toegangsrechten van een bestaande gebruiker kunnen worden aangepast naar manager.

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

23 juli 2021