Hoe wijzig ik de rechten van een gebruiker?

Goed usermanagement draagt bij aan een veilige verwerking van gegevens. Pas daarom de rechten van gebruikers aan als zij meer of juist minder mogelijkheden moeten hebben.

In je Halito!-account

1. Ga in je Halito!-account naar Instellingen > Gebruikers
  2. Zoek in het tabblad Gebruikers de gebruiker waarvan je de rechten wilt wijzigen en klik op
  3. Wijzig de gebruikersrechten
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten

Op een event website

1. Ga in de event website naar Settings > Gebruikers
  2. Zoek in het tabblad Gebruikers de gebruiker waarvan je de rechten wilt wijzigen en klik op
  3. Wijzig de gebruikersrechten
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

5 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe wijzig ik de rechten van een gebruiker? Ik help graag.