Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

In iedere eventsite heb je een overzicht van gebruikers die toegang tot die eventsite hebben; je vindt ze bij ‘Gebruikers’. In het tabblad ‘Contributors’ vind je de gebruikers die aan de specifieke eventsite zijn toegevoegd. In het tabblad ‘Gebruikers op Multi niveau’ vind je gebruikers die sowieso toegang tot de eventsite hebben omdat zij toegang hebben tot het volledige Halito!-account.

1. Ga naar de eventsite en kies voor ‘Gebruikers’
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’
  3. Vul het e-mailadres van de gebruiker in. Automatisch wordt gecontroleerd of dit e-mailadres bekend is in het Halito!-account
    • Indien het e-mailadres wordt herkend worden de huidige instellingen weergegeven
    • Indien het e-mailadres niet wordt herkend:
      • Vul de taal van de gebruiker in
      • Bij ‘Toegang’ kies je voor ‘Tijdelijk actief’ of ‘Actief’
  4. Bij ‘Gebruikersrechten’ kies je voor ‘User’
  5. Bij ‘Toegang’ kies je voor ‘Actief’
  6. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Ook kunnen de rechten van een bestaande gebruiker worden gewijzigd naar Contributor.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.