Hoe voeg ik een contributor toe?

Een contributor heeft toegang tot specifieke event websites waaraan hij/zij is toegevoegd. Op die event websites heeft een contributor alle rechten.
  1. Ga naar de event website > Settings > Gebruikers
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul het e-mailadres van de gebruiker in. Automatisch wordt gecontroleerd of dit e-mailadres al toegang heef tot Halito!
    • Indien het e-mailadres wel wordt herkend, dan worden de instellingen weergegeven
    • Indien het e-mailadres niet wordt herkend:
      • Vul de taal van de gebruiker in
      • Kies bij Toegang voor Actief of Tijdelijk actief
  4. Selecteer bij Gebruikersrechten de keuzeoptie User
  5. Selecteer bij Toegang de keuzeoptie Actief
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
De toegangsrechten van een bestaande gebruiker kunnen worden aangepast naar contributor.

Laatste aanpassing

21 juli 2021