Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een workshop?

Organiseer je een event met workshops, dan wordt op het registratieformulier een overzicht weergegeven van alle workshops. Maak deze weergave visueel door per workshop een afbeelding toe te voegen.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops
  2. Voeg een nieuwe workshop toe of klik op om een bestaande workshop te bewerken
  3. Klik bij Afbeelding op de button Selecteren
  4. Vul een naam in voor de map en klik op de button Opslaan
  5. Sleep de gewenste afbeelding(en) vanaf jouw PC of laptop naar het popup-venster
  6. Selecteer de afbeelding die je wilt instellen en klik op de button Selecteren
  7. Klik op de button Opslaan

Laatste aanpassing

11 december 2021