Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een workshop?

Organiseer je een event met workshops, dan wordt op het registratieformulier een overzicht weergegeven van alle workshops. Maak deze weergave visueel door per workshop een afbeelding toe te voegen.
  1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Workshops
  2. Voeg een nieuwe workshop toe of klik op om een bestaande workshop te bewerken
  3. Klik bij Afbeelding op de button Selecteren
  4. Vul een naam in voor de map en klik op de button Opslaan
  5. Sleep de gewenste afbeelding(en) vanaf jouw PC of laptop naar het popup-venster
  6. Selecteer de afbeelding die je wilt instellen en klik op de button Selecteren
  7. Klik op de button Opslaan

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

16 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een workshop? Ik help graag.